За нас

You are here:

Вашият надежден партньор

Макспрометал

Фирмата е утвърдена на българския пазар с над 15 години опит в производството на метални изделия и конструкции.

Разполага с производствен цех оборудван с машини за топла и студена обработка на метали. В него работят квалифициран екип от техници, заварчици и шлосери.


Дейността ни включва планиране, проектиране и производство на: 

  •   Индустриални огради и плъзгащи портални врати
  • Врати, огради, парапети и беседки за дома.
  • Изделия от ковано желязо
  • Автоматика за плъзгащи и друкрили врати

Всички наши метални изделия и конструкции са покрити с висококачествени прахови бои.

Прецизното и качественото производство ни направиха предпочитан партньор при изпълнението на редица проекти. Имаме позитивно отношение и лично внимание към всеки клиент независимо от обема на поръчката. Изпълняваме всички наши проекти при стриктно спазване на утвърдените индустриални стандарти.

10

Специалисти ковано желязо

15+

Години опит

100+

Успешни проекти

Основаването

Фирма Гаркметал е основана през 1998 г. в Гърция.В началото изработва метални парапети, огради, врати и решетки от ръчно ковано желязо.През 2002г. основава фабрика в Солун за изработка на орнаменти и елементи от ковано желязо и търговия с тях.

В дейността си се ръководи от водещи фирми в цял свят и се радва на голям успех и популярност на гръцкия пазар в този бранш. 

През 2007г. установява своята дейност в България , откривайки склад на едро и магазин за ковано желязо във Велико Търново и до ден днешен.

 

Кованото желязо

Кованото желязо олицетворява класика и стил, към които не стихва интереса от векове насам. Изделията остават във времето като израз на елегантност и неповторимост, навяващи чувство на топлина, уют и носталгия към миналото …


 Ръчната изработка е занаят, който се практикува от древни времена, а силата е в това, че нито една машина  не може да пресъздаде въображението на човешкият ум и ръце, които докосват метала …

 Ръчната изработка

От древни времена / Елегантност / Красота

Гарк Метал

Гарк Метал е утвърдена фирма на пазара за производство и внос на ковано желязо и метални изделия.Базата разполага с машини за топла и студена обработка на желязо.Дейността ни включва производство на елементи от гладко и ковано желязо, както и изработка на метални конструкции, парапети, огради, врати, решетки,навеси, шатри и др.Гарк Метал работи с богата гама модели по каталог, както и с идейни проекти на клиента. Складът и производствената база в квартал Чолаковци, Велико Търново.